Fotobok

Dela

Det är en stor skillnad att ha sina fotografier samlade i en riktig fotobok istället för att ha sina bilder utsprida i datorn eller som lösa kort. En fotobok ger dina bilder ett lyft och det är betydligt roligare att plocka fram en riktig fotobok än att slänga upp en bunt bilder på köksbordet när man ska visa sina fina fotografier för släkten eller för sina vänner.

När du framkallar dina bilder på nätet kan du välja att få dem framkallade som fotobok. Du kan välja allt från enkelt häftade fotoböcker med mjuka omslag till fotoböcker med hårda omslag med titel på bokryggen. Det bästa av allt är att du numera kan skaffa en gratis fotobok på nätet och då talar vi inte om den enklaste varianten av fotobok.

Om du beställer en gratis fotobok från Photobox får du en lyxig fotobok som i normala fall kostar 299 kronor! Photobox Fotobok Lyx har ett snyggt hårt omslag (du kan välja mellan 9 olika färger) och är 26 sidor tjock. Bilderna trycks på ett styvt kvalitetsfotopapper. Du väljer själv ett omslagsmotiv och laborerar sedan fritt med bilderna som ska ha med i boken. Du kan till exempel ha en bild på en sida och två på en annan. Du kan även lägga till beskrivande text om du vill. Som du ser är Photobox gratis fotobok inget lågbudgetalternativ utan en fotobok av hög kvalitet. Det är inte för inte som denna gratis fotobok kallas för Fotobok Lyx.

Om du fattar det mogna beslutet att skaffa en gratis fotobok ska du verkligen ta en titt på denna gratis fotobok från Photobox.

Ta del av gratis fotobok här >.>