Plexiglasfoto

Dela

Om du vill ha en framkallning som verkligen ger din bild liv så ska du beställa dina bilder som plexiglasfoto. Ett plexiglasfoto förstärker nyanserna och djupet hos dina fotografier och resultatet är slående, det är därför som plexiglastryck har blivit det självklara valet för många bildkonstnärer, gallerier och museer. Så om du vill hänga upp några av dina finaste fotografier på väggarna för att imponera på dina gäster så ska du definitivt välja att framkalla foto på plexiglas.

Önskefoto har plexiglasfoto som vi rekommenderar. Klicka här!

Plexiglasfoto av högsta kvalitet

Om du vill framkalla foto på plexiglas ska du naturligtvis göra det på nätet. Här trycks bilderna på ett 5 mm tjockt plexiglas vilket till och med är snäppet tjockare än vad som är standard. Fototrycket är opak, vilket innebär att fotot är ogenomskinligt och inte släpper igenom något ljus. Plexiglaset gör att detaljerna i din bild blir tydligare och färgerna mer livfulla. Fotografiet täcker hela plexiglasytan som ger bilden ett proffsigt intryck.

Osynlig upphängning

För att du ska få den riktiga gallerikänslan monteras plexiglasfotot fast på vägen med en monteringsanordning på baksidan som inte syns för betraktaren. Du skruvar bara in en eller två väggskruvar som du hänger upp ditt plexiglasfoto på. På baksidan av plexiglastrycket sitter två plastdynor som gör att tavlan hänger jämt mot väggen.

Många olika storlekar

Plexiglasfoton finns i många olika storlekar. Det finns alltifrån 30 x 20 cm upp till 80 x 120 cm. Den stora varianten är magnifik och kan funka utmärkt för ditt allra bästa högupplösta foto. En sådan plexiglastavla kan bli extremt effektfull och förhöja hela vardagsrummet.