GoPro – en makalös kamera som får dig att häpna

Du har säkert hört talas om den fantastiska lilla actionkameran GoPro tidigare. Om du inte har det så har du verkligen missat något. Vi på framkallafoto.nu anser nämligen att det här den överlägset bästa kameran för dig som vill filma action och fota action och äventyr, med en GoPro kamera kan du fånga mycket som du annars inte skulle kunna få med på bild. Det här ger dig en fantastisk möjlighet att knåpa ihop actionfilmer och framkalla foton som får folk att dra efter andan. Det är därför vi har valt att blogga lite om den här kameran.

Fantastisk liten kamera med fantastisk bildkvalitet

Det finns flera olika versioner och flera generationer av GoPro-kameror på marknaden, den senaste modellen heter GoPro Hero 4 och finns i två upplagor, Svart och Silver. Den svarta är värstingen. Det fina med GoPro är att den är mycket liten och smidig, tålig, vattentät, den tar fantastiskt fina bilder och filmar i Full HD med hela 30 bilder per sekund med en upplösning på 4K (!) om du skaffar Black Edition.

När det gäller stillbildsfoto, något som är extra intressant för oss om gillar att fota och framkalla våra foton, kan du fota hela 30 bilder per sekund (!) med 12 MP. Okej, upplösningen kanske inte låter så imponerande med faktum är att små sensorer (som finns i alla små kameror) tjänar på att ha lite färre megapixlar för annars blir bilden brusig, framförallt i dåligt ljus. Det här gör att GoPro ger ovanligt fina bilder även när det är halvmörkt ute vilket du kan se när du framkallar dina foton.

Besök sajten www.AlltomGoPro.se för mer information och jämförelser om GoPro.

Oanade möjligheter med GoPro

Det bästa av allt med GoPro är alla hundratals GoPro tillbehör du kan skaffa till den, det är det som gör att du kan använda den i alla slags situationer, till exempel filma när du skejtar, kastar dig utför skidbacken, dyker, klättar i berg eller surfar och allting kan filmas ur din egen synvinkel. GoPro tillbehören består mest av stativ och fästen som du kan fästa i stort sett var som helst: på din panna, vid sidan av huvudet, på din hjälm, på din handled, på ditt bröst, på din surfbräda, på din motorcykel, din bil, högt upp i ett träd eller var du nu tror att du får bäst bildvinkel för dina fotografier och filmer. Du kan såklart även låta någon annan filma dig när du till exempel dyker eller surfar, någon som också befinner sig i vattnet.

Som du ser är en GoPro kamera i stort sett ett måste om du gillar action och äventyr och vill fånga det på bild och film.