Fotoalmanacka

Dela

Det finns ingen bättre väggalmanacka än en fotoalmanacka som pryds med dina egna bilder. Du kan till exempel välja att trycka en almanacka med bilder på barnen, med dina finaste amatörfotografier eller med bilder från dina senaste semestrar. En fotoalmanacka är dessutom den bästa julklapp du kan ge bort till barnens mor- eller farföräldrar. En almanacka med foton på barnbarnen kommer garanterat att uppskattas mer än någon annan julklapp, vi lovar.

Så gör du för att skaffa en fotoalmanacka

Det är busenkelt att skaffa en fotoalmanacka. Först surfar du in på ett bra fotolabb på nätet och klickar sedan på fotoalmanacka i menyn eller på förstasidan. Det brukar finnas en enkel almanacka som är lite billigare och en lyxigare variant som har ett extra fint fotopapper som kostar lite mer. Oftast kan du även designa din fotoalmanacka utifrån några färdiga mallar och få det utseende du vill ha. När du har gjort det laddar du upp de bilder du vill använda direkt i din webbläsare och väljer vilka bilder du ska ha under respektive månad. Sedan är det bara att fylla i namn, adress och e-post och skicka iväg din beställning. Du kan betala med ditt bankkort, via postförskott eller på faktura.

Det brukar inte ta många dagar innan man har fått hem sin fotoalmanacka, men om du funderar på att ge bort den i julklapp bör du vara ute i god tid.