Fotoframkallning av semesterbilderna

Innan resan är din största uppgift att hitta en billig reseförsäkring, och efter ska du ta hand om alla minnen genom att överföra bilder till datorn, redigera dem och sedan skicka efter en fotoframkallning.
Framkalla foton kan du göra i din lokala fotobutik eller via Internet. Det sista alternativet är att föredra eftersom det är billigare än att framkalla i butik och dessutom ger minst lika bra kvalitet och färgåtergivning som butiksframkallade foton.
Här på sajten hittar du enkelt en fotoframkallningssajt som kommer ta väl hand om dina semesterfoton. På de flesta sajterna kan du dessutom skapa fotoböcker. På så sätt slipper du klippa och klistra och kan direkt via datorn bestämma hur ditt fotoalbum ska se ut.
En annan framkallningsfunktion som finns är att trycka foton på t-shirtar, muggar eller almanackor. Det alternativet finns även det tillgängligt på fotosidorna. Kanske vore det roligt att trycka en t-shirt till alla som var med på semestern med ett foto föreställande den reseort ni var?