Kort

Dela

Istället för att gå och köpa ett pack med kort i en butik kan du göra ett unikt kort som kommer sticka ut jämfört med alla annan post som kommer i brevlådan. Det finns många tillfällen då ett kort med eget tryck på är uppskattat. Du kan skriva dina egna personliga texter för att mottagaren ska känna sig extra speciell.

Bröllop. De flesta gifter sig bara en gång i livet och vill att det ska vara speciellt. Det är extra uppskattat från gäster när det kommer ett vackert inbjudningskort. I många fall blir dessa sparade. Speciellt uppskattat är det om det kommer ett fint bröllopsfoto med brudparet som tackkort efteråt.

Födelsedagar. Barn älskar att ha födelsedagskalas och vad passar bättre än att födelsedagsbarnet själv får vara med på framsidan av kortet. Föräldrar tycker oftast att deras barn växer upp för fort och dessa kort kan bli ett fint minne för varje år ens barn blir äldre.

Alla hjärtans dag. En gång om året kan man visa sin partner extra mycket uppskattning. Vilket är ett utmärkt tillfälle att trycka upp ett kort med ett av era favoritminnen på. Är du poetisk lagd kan du skriva till en dikt eller annan kärleksförklaring.

Student. Studenten tar man bara en gång i livet och det ska firas. Det brukas bjudas på mycket mat och dricka vid dessa tillfällen. Många blir inbjudna och det är alltid trevligt att få ett tackkort efter den stora dagen med studenten på.

Flytt. Av olika skäl så behöver eller vill man ibland flytta. Kanske har du hittat kärleken eller ett nytt jobb i en annan stad. För att dina nära och kära ska veta att du flyttar kan du till alla skicka ut ett personligt flyttkort.

Högtider. Tänker du hålla i en maskerad eller spökparty på halloween kan ett inbjudningskort passa bra. Det går att göra ramar runt ditt foto för att du ska kunna göra det så läskigt som möjligt. Väldigt vanligt är det att man runt påsk och jul skickar ut julkort. Så varför inte göra det personligt?