Fotopresenter

Dela

Naturligtvis kan du alltid ge bort fina inramade fotografier och vägalmanackor i present när någon fyller år, på alla hjärtans dag eller på morsdag, men det finns många andra fotoprodukter som passar utmärkt som present. Och som passar bra att ge bort till sig själv också för den delen. Därför ska vi nu här på framkallafoto.nu ge dig några exempel på fotoprodukter som du kan framkalla foto på.

Framkalla foto på husgeråd

Du kan framkalla foton på tallrikar och muggar vilket alltid är en given succé, inte minst om du ger bort en mugg med ett foto på barnbarnen till barnens mor- eller farföräldrar. Den muggen kommer snabbt att bli deras favoritmugg, det är ett som är säkert. En mugg med ett fint fotografi på dig och din älskade som du ger bort till din partner är också en klassiker. Annars kan du framkalla egna fotografier på husgeråd som tallriksunderlägg, glasunderlägg och serveringsbrickor.

Mjuka fotopresenter

Naturligtvis kan du även framkalla foto på tyg. Varför inte skaffa en kudde med en bild på din partner, dina barn eller på din hund? Eller kanske trycka dina foton på en tröja, en väska, ett förkläde, ditt barns hakklapp eller till och med på ett par boxershorts eller trosor. Du kan även framkalla foto på ett mjukisdjur som du kan ge bort till ditt barn som då får ett ovanligt personligt gosedjur.

Roliga fotopresenter

Om du vill ge bort en lite roligare fotopresent kan du förvandla familjefotot till ett pussel som du kan lägga tillsammans med familjen eller framkalla ett foto som pryder baksidan på en kortlek. Du kan även framkalla foton på musmattor, nyckelringar och smycken, men det kanske inte direkt räknas som roliga presenter. Nåja, det är i alla fall roliga presenter både att få och ge bort.